Acties

Vrijdag 7 juni 2019 4e GaiaZOO Safariavond!

Hebben jullie de 400 Grote Flamingo's al gezien?Hebben jullie de 400 Grote Flamingo's al gezien? Vrijdag 7 juni 2019 opent GaiaZOO exclusief en uitsluitend op uitnodiging om 17:00 uur haar deuren voor alle gezinnen die in 2018 betrokken zijn geweest bij de verpleegafdeling Kindergeneeskunde en/of Neonatologie van het Maastricht UMC+.
Wij hebben een feestelijk én onvergetelijk programma in petto. Wat denken jullie van: de 400 Grote flamingo's en alle andere dieren bekijken, speurtochten, geschminkt worden, in een politieauto zitten, optredens, op de foto met Willy Wasbeer, een tombola met leuke prijzen... dat willen jullie toch allemaal niet missen?

Welkom bij GaiaZOOWelkom bij GaiaZO Geef je gezin snel op en ga met ons mee op safari!
Wij ontvangen jullie graag op vrijdag 7 juni om 17:00 uur bij de ingang van GaiaZOO aan de Dentgenbachweg 105 in Kerkrade.

Een deel van de opbrengst van deze dag komt ten goede aan Kinderonderzoekfonds Limburg dat medisch wetenschappelijk onderzoek in het Maastricht UMC+ mogelijk maakt op het gebied van kindergeneeskunde.

De betrokken artsen en onderzoekers lopen ook 'in het wild' rond en vertellen graag over hun onderzoek naar nieuwe behandelingen voor kinderen.
Ga mee op Safari!Ga mee op Safari! Ontmoet Willy WasbeerOntmoet Willy Wasbeer