Vrijdag 23 juni 2017 3e GaiaZOO Safariavond!

Geef je snel op en ga mee op safari!

De mediabron waarnaar verwezen wordt ontbreekt en moet opnieuw ingevoegd worden.
GaiaZOO Safariavond 23 juni 2017
Vrijdag 23 juni 2017 a.s. opent GaiaZOO exclusief om 17.00 uur haar deuren voor alle gezinnen die in 2016 betrokken zijn geweest  bij de verpleegafdeling Kindergeneeskunde/Neonatologie van het Maastricht UMC+.
Wij hebben een feestelijk én onvergetelijk programma in petto. Wat denken jullie van: speurtochten, geschminkt worden, in een politieauto zitten, optredens, een tombola met leuke prijzen….. dit willen jullie toch allemaal niet missen?!
Geef je gezin snel op en ga mee op safari!

Wij ontvangen jullie graag op vrijdag 23 juni om 17.00 uur bij de ingang van GaiaZOO aan de Dentgenbachweg 105 in Kerkrade. Om 21.00 uur sluiten we de deuren, want dan is het ook de hoogste tijd voor de dieren om te gaan slapen.

Van dit bedrag komt er een deel ten goede aan Kinder onderzoekfonds Limburg dat medisch wetenschappelijk onderzoek in Maastricht UMC+ op het gebied van kindergeneeskunde mogelijk maakt. 

De betrokken artsen en onderzoekers lopen ook “in het wild” rond en vertellen graag over hun onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de kinderen.

Willy Wasbeer
Willy Wasbeer
Meld uw gezin direct aan voor deze onvergetelijke avond met de speciale code (let op hoofdletters) die in de uitnodigingsbrief staat op: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/C7A80A0605BA (ticketshop is gesloten)

 

Sluit de enquête