Kinderen in actie voor kinderen

voetbalteams

Wist je dat er ieder jaar 5000 kinderen in het MosaKids Kinderziekenhuis in Maastricht komen?

Dat zijn 9 voetbalteams per week! Veel he?!

Ziek zijn is niet leuk. In het MosaKids Kinderziekenhuis doen we er daarom alles aan om het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken en ze zo goed mogelijke zorg te geven. Maar in het ziekenhuis doen we ook onderzoek, belangrijk onderzoek voor de toekomst. Zodat we ziekte beter kunnen voorkomen en genezen, en sneller weten wat er aan de hand is zodat de kinderen zo snel mogelijk de juiste zorg krijgen. Onderzoek kost geld.

Wil jij ook in actie komen voor zieke kinderen? Alle kleine en grote acties om geld op te halen voor onderzoek aan het MosaKids Kinderziekenhuis zijn welkom. Je kunt dat alleen doen, maar misschien wil je ook met je klas of zelfs hele school in actie komen, of je (sport)club, of scouting. Alles is mogelijk!

 Je kunt op veel verschillende manieren in actie komen en wij helpen je daar graag mee. Hieronder hebben we daarom wat ideetjes en tools voor je op een rijtje gezet. Maar als je andere plannen hebt kan dat natuurlijk ook, alles is goed!

Uitgelichte actie

Verkoop je je speelgoed, zelfgebakken wafels, of maak je muziek? Of misschien ruim je de statiegeld flesjes op en levert ze in. Hier kun je de opbrengst doneren of je actie aanmaken.

Kom in actie
doneer nu oranje wit

Tijd voor actie

Sponsorformulier
wedstrijd

Wil jij op een originele manier geld inzamelen? Wees creatief en doe vooral iets waar je zelf plezier in hebt!

Denk bijvoorbeeld aan het het verkopen van tekeningen, zelf gebakken wafels, tot het organiseren van een sponsorloop met je sportteam of het ophalen van geld in plaats van cadeau's tijdens je verjaardag. Alle leuke acties die geld opleveren zijn welkom! 

Je kunt je laten sponsoren, door geld op te halen bij je familie, vrienden, klasgenoten enzovoort. Neem dit sponsor formulier mee bij je leuke actie. Als de actie is afgelopen boek je het opgehaalde geld over naar: 

NL64 INGB 0657 5494 52  Stichting HFL, Kinder onderzoekfonds Limburg

Veel plezier!

Online geld ophalen
kinderen online funding

Wil jij op een originele manier geld inzamelen? En wil je dit online doen en zelf eens een eigen website aanmaken om geld op te halen? Alsof je een 'online winkeltje' hebt?

Bedenk eerst wat je zou willen doen. Je kunt zelf iets maken en dat verkopen of misschien vind je het leuk om iets te organiseren. Of je neemt deel aan een wedstrijd of sport evenement waarvoor je je laat sponsoren. Alles is mogelijk en alles is goed. Jij mag zelf bedenken wat je wilt doen. 

Hoe je daarmee zoveel mogelijk geld ophaalt? Wij hebben een platform waar je gebruik van kunt maken om je actie in aan te maken en te delen met je vrienden, familie, kennissen.  Zo kan iedereen online doneren. Klinkt leuk toch? Klik hieronder om te beginnen.

Veel plezier!

Actie starten

 

Tekenen voor kinderen
tekenen

Wil je als groep deelnemen vanuit een klas, school of (sport)club dan is dit misschien een leuk idee om samen in actie te komen:

Jullie maken samen in de klas of op je club allemaal een mooie tekening. Daarna kunnen ouders, vrienden en kennissen van die tekening leuke artikelen (mokken, placemats, wenskaarten, etc.) bestellen in het eigen webwinkeltje van het kind. 

Klik hieronder om meer te lezen lezen over dit initiatief en je actie aan te melden. Let op dat je bij je aanmelding aangeeft: we hebben een eigen goede doel. Je vult daarna de gegevens in van Kinder onderzoekfonds Limburg of je boekt het ons erna over.

Veel plezier samen!

Tekenen maar

Sluit de enquête