ForYouTour 6 mei 2017 een groot succes!

Fietsplezier bij ForYouTour 2017
Fietsplezier bij ForYouTour 2017
De 5e editie van de ForYouTour op zaterdag 6 mei jl. in Geleen was een groot succes.
Zaterdag 6 mei vond in het Burgemeester Damenpark / Sportpark Geleen de viering plaats van de opening van het park 85 jaar geleden, samen met de 5e editie van ForYouTour. ForYouTour zamelt ieder jaar geld in voor goede doelen, en dit jaar was de opbrengst, een prachtig bedrag van €2.300,- bestemd voor Kinder onderzoekfonds Limburg.

De opening werd 's morgens verricht door For YouTour organisator Michel van Dijke, de wethouders van de Gemeente Sittard-Geleen Leon Geilen en Noël Lebens, Pinkpop organisator Jan Smeets en 'burgemeester' Damen.
Na het startsein gingen de wielrenners, hardlopers en wandelaars op pad, indoor spinning stond op het programma, er was een hondenshow, reptielen in de voormalige reptielenkuil, schminken, voor iedereen lekker eten en drinken....etc.

Er was o.a. een spectaculaire demo stockcar race op de wielerbaan bij Glanerbrook, de fietsers konden mee doen aan een Kidsrace, derby racing en een aantal rijders op vouwfietsen.

Wielerlegende Jan Janssen
Wielerlegende Jan Janssen
De wielerlegende Jan Janssen was aanwezig om de WBG Heldenorde te ontvangen en sprak met menige liefhebber over oude tijden.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door de harmonieën Sr. Cecilia en St. Augustinus, en in de kiosk speelden Madi, Austin Leaves en Joo Janssen Band.

Sluit de enquête