Ambassadeur Sam Schröder

“Als professioneel rolstoeltennisser met enkele beperkingen en na diverse operaties weet ik als geen ander hoe belangrijk het is voor ieder kind in een toekomst te kunnen opgroeien die gezond en onbezorgd is. Daarom steun ik de innovatieve en waardevolle onderzoeksprojecten in het Maastricht UMC+ die bijdragen aan een dergelijke toekomst!” aldus Sam Schröder.

Sam Schröder, de Limburgse professionele rolstoeltennisser uit Geleen winnaar van o.a. de Australian Open, Wimbledon en goud en zilver op de Paralympische Spelen in Tokio. Sam en Kinder onderzoekfonds Limburg bundelen hun krachten om geld te werven voor het wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+. 

“Met enkele beperkingen en na diverse operaties weet ik als professioneel rolstoel tennisser als geen ander hoe belangrijk het is voor ieder kind om in een toekomst te kunnen opgroeien die gezond en onbezorgd is. Daarom steun ik de innovatieve en waardevolle onderzoeksprojecten in het Maastricht UMC+ die bijdragen aan een dergelijke toekomst!” aldus Sam Schröder. 

Sam Schröder
Sam Schröder

Kinder onderzoekfonds Limburg steunt wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+ naar nieuwe behandelingen, naar manieren om diagnoses sneller en eerder te kunnen stellen én naar betere zorg. 

www.samschroder.nl

Sluit de enquête