Ambassadeur Martin Hurkens

“Als vader en opa weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen én kleinkinderen in een toekomst kunnen opgroeien die gezond en onbezorgd is. Daarom steun ik de innovatieve en waardevolle onderzoeksprojecten in het Maastricht UMC+ die bijdragen aan een dergelijke toekomst!”

Martin Hurkens, Limburgse operazanger die in 2010 het derde seizoen van Holland’s Got Talent won, en Kinder onderzoekfonds Limburg gaan samen hun krachten bundelen om geld te werven voor wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+.  
Als Limburger, maar zeker als vader van twee dochters en opa van twee kleinkinderen, is Martin Hurkens trots dat hij als ambassadeur verbonden is aan Kinder onderzoekfonds Limburg.
“Als vader en opa weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen én kleinkinderen in een toekomst kunnen opgroeien die gezond en onbezorgd is. Daarom steun ik de innovatieve en waardevolle onderzoeksprojecten in het Maastricht UMC+ die bijdragen aan een dergelijke toekomst!” aldus Martin Hurkens.

Martin Hurkens - You Raise me Up (L1 TV, www.L1.nl) - YouTube

www.martinhurkens.nl

Martin Hurkens
Ambassadeur Martin Hurkens
Sluit de enquête