2e Editie GaiaZOO Safariavond 2016 enorm succes!

Vrijdag 24 juni jl. opende GaiaZOO in Kerkrade om 17.00 uur wederom exclusief haar deuren. Dit keer waren er 170 gezinnen aanwezig waarvan het kind in 2015 opgenomen is geweest op de verpleegafdeling Kindergeneeskunde of Neonatologie.Na het welkomstwoord van Kinder onderzoekfonds Limburg bestuurslid Gert Geluk, konden ruim 350 kinderen eindelijk gaan genieten van een feestelijk programma tot 21.00 uur.
Er waren speurtochten door het park, op het grote terras konden kinderen zich laten schminken bij Pip en Jip van Party in progress, optredens waren er van Norah&Yarah (bekend van So You Think You Can Dance) en Tim Kurris (bekend van The Voice Kids).

Norah&Yarah; super dansact en Tim Kurris; top performance
Norah&Yarah; super dansact en Tim Kurris; top performance

Ambassadeur Mark van Bommel nam alle tijd voor foto's, handtekeningen en interviews. De Roda Kidsclub was er met mascotte Koempeltje en allerlei leuke balspellen. Op een apart terras stond de politie uit Kerkrade met een echte patrouillewagen, scooter en motor, die ook uitgeprobeerd mochten worden.
Ambassadeur Mark Van Bommel
Ambassadeur Mark Van Bommel

Tussendoor kon iedereen genieten van al het lekkers uit restaurant Plateau van Gaia, waar ook het horecapersoneel met veel mensen aanwezig was om alles te regelen.

De toppers van Nordson
De toppers van Nordson
Mede door het bedrijf Nordson, die met 12 mensen/toppers hebben gezorgd voor het vullen van de goodiebags (mede mogelijk gemaakt door de heerlijke GaiaZOO Chocospoons van The Chocolate Company, AH XL Kerkrade en Nutricia), uitdelen smulbonnen, registratie bij de entree van het park, de verkoop van heel veel lootjes, maken van foto's en video, het uitdelen van de goodiebags en zorgen dat alles opgeruimd werd, is de avond vlekkeloos verlopen.

De loterij werd gedaan door Mark Van Bommel en Gert Geluk, de vele gesponsorde prijzen mogelijk gemaakt door Kasteel Hoensbroek, Continium, Kasteelpark Born, Fun Valley, GaiaZOO, Roda JC, Pee Wee Indoorspeeltuin, Sprookjesbos Valkenburg en BOOSTH, werden dan ook graag opgehaald!

Als special guest zorgde Fabrizio voor een spetterend einde van een onvergetelijke GaiaZOO Safariavond 2016!
Special guest van de avond: Fabrizio
Special guest van de avond: Fabrizio

Nogmaals grote dank aan: Nordson, de aanwezige artsen van Maastricht UMC+, alle GaiaZOO medewerkers,Mark van Bommel, Gert Geluk, mascottes Willy WasbeerKoempeltje en Bert Buis. De Roda JC KidsclubBert Buis KTV Maastricht UMC+Party in progress, geluid verzorgd door Basic SoundNorah&YarahTim KurrisFabrizio en de politie Kerkrade

Tevens dank aan de sponsoren die dit event mede mogelijk hebben gemaakt: Leisure DomeWiertz Personeelsdiensten, Nutricia en Hago.

 Klik hier hier voor de video!

Sluit de enquête