Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Vriendenclub Friends for Kids

Friends for Kids

Op initiatief van een aantal ondernemers en particulieren is samen met Kinder onderzoekfonds Limburg de vriendenclub Friends for Kids van start gegaan.
Het doel is om onderzoeksprojecten naar nieuwe behandelingen voor zieke kinderen in het Maastricht UMC+ te financieren.
Jaarlijks worden meer dan 5.000 kinderen uit de regio Limburg behandeld op de afdeling kindergeneeskunde van het Maastricht UMC+. Helaas bestaan voor een aantal ernstige aandoeningen nog onvoldoende tot geen behandelingsmethoden en daar willen wij graag verandering in brengen! Om ervoor te zorgen dat wij de beste behandeling kunnen (blijven) geven in het Maastricht UMC+ is veel geld en maatschappelijk draagvlak nodig. Wij nodigen bedrijven en particulieren van harte uit om ons hierbij te helpen.

Waar draagt de club Friends for Kids aan bij?
Friends for Kids richt zich enerzijds op het mogelijk maken
van medisch wetenschappelijk onderzoek en anderzijds op het organiseren van activiteiten voor (ex-)patiëntjes ter afleiding en ontspanning van de kinderen en hun gezinnen die het nodig hebben.
Wetenschappelijk onderzoek en het organiseren van geschikte activiteiten kost enorm veel tijd, doorzettingsvermogen maar bovenal financiële investeringen. Hieraan wil Friends for Kids graag een bijdrage leveren. Uw bijdrage in deze is dan ook van cruciaal belang voor de continuering van deze ondersteuning.
Wij hopen dan ook dat u ons wilt steunen en zich voor een langere periode aan ons verbindt.
Voor alle informatie: Klik hier

Sluit de enquête