Schenken in natura

Veiling

Schenken via de bankrekening is niet de enige optie om onderzoek aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ te steunen.

Door de samenwerking tussen Veilinghuis Dickhaut en het Kinder onderzoekfonds Limburg, kunnen nu ook goederen worden geveild. Schilderijen, juwelen of meubelen verkregen van familie en vrienden of uit een erfenis die niet passen, kunnen nu zonder schuldgevoel worden ingezet om ieder kind een gezonde start te geven. Natuurlijk moeten de goederen wel voldoen aan de geldende inbreng normen van het Veilinghuis.

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan een gezonde start van het leven en schenken in natura in plaats van in geld? Misschien heeft u nog items liggen die u niet (meer) gebruikt, of die hun plekje in huis maar niet vinden, of gaat u kleiner wonen en wilt een deel van boedel schenken. Stuur dan een foto naar info@kinderonderzoekfondslimburg.nl . Wij helpen met beoordelen of de stuks veilbaar zijn voor ons goede doel.

Heeft u zelf geen veilbare stukken, maar wilt u toch graag bijdragen, dan kunt u uiteraard bieden via de veilingsite: www.veilingmaastricht.nl.

veiling
Sluit de enquête