Maatschappelijke partners

Trots is Kinderonderzoekfonds Limburg op haar twee maatschappelijke partners, BOOSTH en Fun Valley Maastricht.
Als fonds kunnen wij niet zonder lokale partijen of bedrijven die zich maatschappelijk betrokken voelen. Zij maken de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten mee mogelijk en/of brengen het door hun inbreng op een hoger plan.
Zij doen dit d.m.v. donaties, en/of inbreng van expertise, kennis en menskracht.

Graag stellen wij onze maatschappelijke partners voor:

BOOSTHBOOSTH BOOSTH is de avontuurlijke jump-and-run game waarvoor je alles uit de kast moet halen. Door te gamen én te bewegen red je het heelal in deze razend spannende game met maar liefst 3 werelden van elk 20 levels. BOOSTH maakt bewegen leuk en spelenderwijs werk je ook aan een gezonde leefstijl.
BOOSTH speel je alleen, met bestaande vrienden, met nieuwe vrienden die je via de game maakt, of met ouders en familie.
Voor meer informatie: www.boosth.nl 

Fun Valley MaastrichtFun Valley Maastricht Fun Valley is een recreatiepark met tal van mogelijkheden. Het is grofweg in 3 gedeeltes op te delen:
Fun Valley Adventure; richt zich voornamelijk op groepsactiviteiten zoals Paintball, Lasertag, Escaperoom, Klimpark en nog veel meer.
De Cuba Beachbar; richt zich voornamelijk op de 18+ doelgroep met loungebedden, hangmatten, loungemuziek op de achtergrond , voortreffelijke cocktails en GEEN speeltoestellen.
Kids Valley; richt zich voornamelijk op gezinnen. Zo is er een grote binnen- en buitenspeeltuin, verhuur van waterfietsen, waterspeeltoestellen, een klimbos en een heerlijke ligweide waar de kids kunnen spelen.
Voor meer informatie: www.funvalleymaastricht.nl