Acties

Gamebikes op de COACH-poli!

Symbolisch doorknippen van het lint door Roberto Lanckohr en Erik Meijer Symbolisch doorknippen van het lint door Roberto Lanckohr en Erik Meijer Dankzij de mooie cheque van Stichting Golf und Humor heeft COACH Maastricht een set gamebikes inclusief spellen en computerscherm kunnen aanschaffen. De kinderen die de COACH-poli bezoeken ervaren hiermee op een interactieve maar vooral leuke manier te bewegen!

Na een rondleiding en presentatie van dr. Anita Vreugdenhil knipten Robert Lanckohr en Erik Meijer symbolisch een lint door.
Erik Meijer test de gamebikeErik Meijer test de gamebike Hierna werden uiteraard de gamebike en enkele andere bewegingsactiviteiten even door de sportieve heren getest én goedgekeurd!

Nogmaals grote dank aan alle leden en deelnemers van het jaarlijkse golftoernooi voor dit prachtige en zeer gewenste cadeau!
Interactief bezig zijn op de COACH-poliInteractief bezig zijn op de COACH-poli Stichting Golf und Humor maakt gamebikes mogelijkStichting Golf und Humor maakt gamebikes mogelijk