Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Maatschappelijke partner

BOOSTH en Kinder onderzoekfonds Limburg dagen Limburgse jeugd uit!

BOOSTH en Kinder onderzoekfonds Limburg sluiten partnership
BOOSTH en Kinder onderzoekfonds Limburg sluiten partnership
De partnership tussen BOOSTH en Kinder onderzoekfonds Limburg heeft een gezamenlijk doel; de Limburgse jeugd en volwassenen uitdagen om te gaan bewegen! Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen verteld Joep Gubbels, eigenaar van BOOSTH.

Joep, stel je zelf even voor:
Mijn naam is Joep Gubbels, ik ben 36 jaar, getrouwd en vader van 2 dochters van 7 en 4 jaar. Samen met mijn zus ben ik eigenaar van ons familiebedrijf MediReva, dat in 1979 is opgericht door onze ouders. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als directeur bij MediReva heb ik eind 2013 toch besloten mijn eigen weg te kiezen. Sindsdien zijn er meerdere dingen op mijn pad gekomen, maar de rode draad blijft zoals voorheen toch de gezondheidszorg, in de breedste zin van het woord.

Kun jij kort samenvatten wat BOOSTH precies is?
BOOSTH is een innovatieve game die kinderen, jongeren en volwassenen motiveert om meer te gaan bewegen. Het is een jump-and-run game gekoppeld aan de BOOSTH activity tracker. Om een level verder te kunnen komen, moet de speler de game spelen en tevens activiteitspunten verdienen door te bewegen met de tracker om zijn of haar pols. Zonder te bewegen kom je dus niet verder in de game.

Hoe is de partnership met Kinder onderzoekfonds Limburg ontstaan?
BOOSTH is ontstaan vanuit een ideologie om alle kinderen in en om Maastricht meer te laten bewegen. En dit dan verder uit te breiden naar Limburg en zelfs heel Nederland. Op deze manier proberen we een positieve draai te geven aan de leefstijl van de kinderen. Omdat wij ons realiseren dat bewegen niet het enige is dat hiervoor nodig is, hebben wij diverse partners om ons heen verzameld. De reden waarom we specifiek voor Kinder onderzoekfonds Limburg hebben gekozen is simpel; ons gezamenlijke doel is om alle kinderen gezond,of zo gezond mogelijk, te krijgen.

Hoe zie jij de toekomst van de kinderen in Limburg?
Overal in de media verschijnen berichten dat overgewicht momenteel een groot probleem is en dat zal helaas de komende jaren niet snel veranderen. De initiatieven die er momenteel ontstaan om dit tegen te gaan zijn erg belangrijk. Kinderen worden er gelukkig steeds meer spelenderwijs op gewezen hoe belangrijk het is om gezond te eten, te drinken en dat bewegen niet alleen gezond is maar ook nog eens goed voor je geheugen!

De BOOSTH producten
De BOOSTH producten
Wij zien de toekomst dus zeker positief in voor de kinderen in Limburg! 

Voor meer informatie: http://www.boosth.nl/

Sluit de enquête