Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Stichting Golf und Humor doneert Є 3.300,- aan COACH!

Wij hebben een ontzettend mooie check van € 3.300,- mogen ontvangen van Stichting Golf und Humor. Dit bedrag komt ten goede aan COACH Maastricht-Poli.

Op 5 december 2019 hebben wij een ontzettend mooie check van € 3.300,- ontvangen van Stichting Golf und Humor. Dit bedrag komt ten goede aan COACH Maastricht-Poli.

COACH Maastricht focust zich op het begeleiden van kinderen met obesitas en overgewicht. Het hele gezin wordt hierbij ondersteund, zodat iedereen binnen de familie een gezondere leefstijl. Het veranderen van je leefstijl heeft ook effect op de leefstijl van de volgende generatie. Zo wordt voorkomen dat het probleem van generatie op generatie wordt overgedragen. Alles draait om gezonde voeding en genoeg bewegen. Maar deze gedragsverandering is niet altijd makkelijk. Daarom is er voor de kinderen en hun ouders pedagogische en psychologische ondersteuning.

De geweldige financiele inpuls van Golf und Humor steunt COACH om voortdurend nieuwe werkvormen te blijven ontwikkelen. Zo kunnen de artsen en onderzoekers van de kinderafdeling van het Maastricht UMC+ het effect van het programma verder optimaliseren en beter laten aansluiten op de mogelijkheden en belevingswereld van gezinnen.

Sluit de enquête