Schenken in natura

Veilinghuis Dickhaut en Kinder onderzoekfonds Limburg zijn een unieke samenwerking aangegaan die een nieuwe manier van schenken mogelijk maakt. 

Schenken via de bankrekening is niet de enige manier om onderzoek in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ te steunen. Door de samenwerking tussen Veilinghuis Dickhaut en het Kinder onderzoekfonds Limburg, kunnen nu ook goederen worden geveild waarvan de opbrengst naar het fonds gaat. Schilderijen, juwelen of meubelen verkregen van familie en vrienden of uit een erfenis die niet passen, kunnen nu zonder schuldgevoel worden ingezet om ieder kind een gezonde start te geven. Natuurlijk moeten de goederen wel voldoen aan de geldende inbreng normen van het Veilinghuis. 

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan een gezonde start van het leven en schenken in natura in plaats van in geld? Misschien heeft u nog items liggen die u niet (meer) gebruikt, of die hun plekje in huis maar niet vinden, of gaat u kleiner wonen en wilt een deel van boedel schenken. Stuur dan een foto naar info@kinderonderzoekfondslimburg.nl . Wij helpen met beoordelen of de stuks veilbaar zijn voor ons goede doel.

Heeft u zelf geen veilbare stukken, maar wilt u toch graag bijdragen, dan kunt u uiteraard bieden via de veilingsite: www.veilingmaastricht.nl

De volgende veiling is van 9 – 11 december 2023. De goederen voor deze veiling kunnen vanaf nu worden aangeleverd.

dickhaut
Sluit de enquête