Project "de Wereld van Kunst en Kids" verplaatst

Vanwege de bijzondere situatie waarin de wereld verkeert omtrent het Corona virus en de sluiting van de basisscholen hebben we besloten het project “de Wereld van Kunst en Kids” te verplaatsen naar een latere datum. “De Wereld van Kunst en Kids” is een project waarbij leerlingen van basisscholen in Limburg samen een kunstwerk maken.

Vanwege de bijzondere situatie waarin de wereld verkeert omtrent het Corona virus en de sluiting van de basisscholen hebben we besloten het project “de Wereld van Kunst en Kids” te verplaatsen naar een latere datum. “De Wereld van Kunst en Kids” is een project waarbij leerlingen van basisscholen in Limburg samen een kunstwerk maken. De mooiste creaties zouden eind juni in het auditorium van het Bonnefantenmuseum te Maastricht tentoongesteld worden. O.l.v. een veilingmeester worden de winnende kunstwerken geveild. De opbrengst van deze veiling gaat rechtstreeks naar stamcel onderzoek voor kinderen met een hersen- en/of longaandoening dat veel kan betekenen voor kinderen met een slechte start in hun leven.

Door het project uit te stellen geven we de kinderen meer tijd om samen aan de kunstwerken te werken en hebben ze de kans om de kunstwerken meer aandacht te geven. De alternatieve datum wordt later bekend gemaakt.

Sluit de enquête