Interactieve online Kunst Workshops wegens succes verlengd!

De interactieve online Kunst Workshops verzorgd door de Limburgse kunstenaar Luke Sky zijn wegens succes verlengd. We hebben prachtige tekeningen van de deelnemers ontvangen die naar het Martha Flora Huis in Maastricht hebben mogen sturen. De bewoners waren erg blij met de vrolijke tekeningen.

Omdat de basisscholen weer heropenen hebben we besloten de tijd te veranderen van 11:00 naar 16:00. Vanaf nu zijn we workshops dus elke vrijdag om 16:00 live te zien op onze Facebookpagina.

 

De workshops zorgen voor een verspreiding van creativiteit, vrolijkheid en saamhorigheid. Ook zijn er kansen om prijzen te winnen. Iedereen met een Facebook account (jong of oud) kan facebook vrienden uitnodigen die wellicht interesse zouden hebben in de workshops via de evenement pagina. De persoon die de meeste mensen heeft uitgenodigd ontvangt een gepersonaliseerd kunstwerk van de Limburgse kunstenaar Luke Sky. 

 

Ook kunnen de deelnemers kunnen een foto van hun tekening sturen naar onze Facebookpagina via een chat bericht of naar ons e-mail adres (info@kinderonderzoekfondslimburg.nl). De deelnemer die de mooiste tekening heeft gemaakt krijgt ook een persoonlijke tekening van Luke Sky. Liv heeft deze prijs voor haar mooie tekening gewonnen.

 

 

 

 

 

Sluit de enquête