Gratis interactieve online workshops door Limburgse kunstenaar Luke Sky

Wij bieden gratis teken workshops voor kinderen aan met het thema “vrolijkheid”. De drie online workshops zijn live te zien op de Facebookpagina van Kinder onderzoekfonds Limburg.

In het verlengde van het project “de Wereld van Kunst en Kids”, die we helaas hebben moeten uitstellen vanwege de situatie omtrent het Corona virus, bieden wij gratis teken workshops voor kinderen aan met het thema “vrolijkheid”. De drie online workshops zijn live te zien op de Facebookpagina van Kinder onderzoekfonds Limburg. De eerste workshop is afgelopen vrijdag geweest en de volgende twee zijn op vrijdag 10 en 17 april om 11.00 uur Een super leuke workshop om samen met je zusjes, broertjes, vriendjes, vriendinnetjes en/of je ouders te doen. De workshops zijn interactief en zijn na afloop nog te zien op de Facebookpagina en via het YouTube kanaal van Kinder onderzoekfonds Limburg. 

Kinder onderzoekfonds Limburg wil graag met deze workshop kinderen enthousiasmeren om mooie kunstwerkjes te maken. De vrolijke tekeningen worden na afloop van de workshops naar verpleeghuizen gestuurd. Het fonds hoopt zo de mensen op te vrolijken in deze warrige tijd.

Lees meer over de workshops in een artikel van de Limburger.

Sluit de enquête