Goede doel Shimano Kids MTB Race: 10 september

Ben jij die uber coole mountainbiker die graag eens over hindernissen wil racen? Doe mee aan de Shimano Kids MTB Race en laat je sponsoren voor kinderzoek.

Dit jaar is Kinder Onderzoekfonds Limburg het goede doel van de Shimano Experience Center Kids MTB Race in Banholt.

Ben jij die Uber coole Mountainbiker die graag eens over hindernissen wil racen?

Neem dan deel aan de zevende editie van de Shimano Experience Center Kids MTB Race in Banholt

Op zondag 10 september 2023 staat de Shimano Kids MTB Race op de agenda.

Samen met Limburg cycling, Shimano en de gemeente Eijsden-Margraten wordt  een uitdagend en leuk MTB parcours uitgezet vol met verrassende hindernissen. Een echte challenge voor elke jonge biker!

De ShimanoKids MTB Race, zoals de naam al zegt, staat helemaal in het teken van gezond bewegen en fietsen. De race is bedoeld voor de schoolgaande jeugd van 3 tot 12 jaar. Er is zelfs een race waarbij je samen met een van je ouders of volwassen familielid een heuse estafette race rijdt over het parcours. Deelname is GRATIS.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier: Shimano Experience Center Kids MTB Race - Crossborder Cycling

Doe jij mee? Laat je dan sponsoren. Download hieronder je sponsorformulier. 

Dit evenement heeft plaats gevonden. Het was een prachtige, sportieve, goed georganiseerde dag. Aan het einde van de dag mochten we een cheque in ontvangst nemen van 650€, en gedurende de dag is voor 145€ gedoneerd in de donatiebox en online. Bedankt voor deze mooie bijdrage aan kinderonderzoek aan het MosaKids Kinderziekenhuis! 

cross border cycling
Sluit de enquête