Friends for Kids Kick-off

Supertrots kijken wij terug op de kick-off van Vriendenclub Friends for Kids! Mede dankzij onze ambassadeurs en gastsprekers is het een inspirerende en fantastische bijeenkomst geworden!

Donderdag 19 mei hebben wij eindelijk na twee jaar wachten onze kick-off van Vriendenclub Friends for Kids kunnen houden!

Een Vriendenclub gelieerd aan Kinder onderzoekfonds Limburg die samen met de ambassadeurs, kinderartsen, onderzoekers en iedereen die het een warm hart toedraagt, gelden werft voor levensreddende medicijnen en nieuwe behandelmethoden in het Maastricht UMC+. Ieder kind verdient immers de beste zorg om een gelukkige maar bovenal gezonde toekomst tegemoet te gaan.

Een informele ontmoeting voor vrienden en geïnteresseerden waarbij wij o.a. onderzoek toelichten, een vooruitblik geven qua plannen met het fonds en een kennismaking met ons bestuur bestaande uit Gert Geluk, Pascal Meijer en Angelique Paulussen, onze adviseurs Joep Gubbels, Charles Beckers en dr. Tim Wolfs en onze ambassadeurs Emma Kok, Martin Hurkens en Sam Schröder.
 

Friends for Kids Kick-off
Trots op onze ambassadeurs en gastsprekers
Sluit de enquête