Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Tour de Lique 2020 Midden-Nederland editie

Zondag 27 september

De 4e editie van onze unieke sponsorfietstocht heet dit jaar "Tour de Lique 2020 Editie Midden-Nederland", een coronaproof fietstocht met wederom drie routes voor zowel de recreant, e-biker als de geoefende fietser maar op een andere locatie!
Jair Eckmeijer, de organisator dit jaar en vader van Lique (geboren met cerebrale parese), streeft zoals ieder jaar naar hetzelfde doel; zoveel mogelijk geld werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingsmethoden om vroeggeboren kinderen een gezonde en onbezorgde toekomst te geven.
Op zondag 27 september 2020 vindt de Tour plaats met drie routes door de prachtige landschappen in Midden-Nederland.
Alle informatie via: https://tourdelique.actiekinderonderzoekfondslimburg.nl/project/tour-de-lique-2020

De 4e editie van onze unieke sponsorfietstocht heet dit jaar "Tour de Lique 2020 Editie Midden-Nederland"
een coronaproof fietstocht met wederom drie routes voor zowel de recreant, e-biker als de geoefende fietser maar op een andere locatie!
Jair Eckmeijer, de organisator dit jaar en vader van Lique (geboren met cerebrale parese), streeft zoals ieder jaar naar hetzelfde doel; zoveel mogelijk geld werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingsmethoden om vroeggeboren kinderen een gezonde en onbezorgde toekomst te geven.
Op zondag 27 september 2020 vindt de Tour plaats met drie routes door de prachtige landschappen in Midden-Nederland. 

Inschrijven en meer informatie omtrent de routes? https://tourdelique.actiekinderonderzoekfondslimburg.nl/project/tour-de-lique-2020 

Sluit de enquête