Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Op safari met je dokter in GaiaZOO 2021

Vrijdag 17 september

Vrijdag 17 september opent GaiaZOO (exclusief en uitsluitend voor genodigden) vanaf 16:30 uur haar deuren tijdens drie tijdsloten voor alle gezinnen die de afgelopen periode voor onderzoek of behandeling bij een kinderarts van de afdeling Kindergeneeskunde in het Maastricht UMC+ op bezoek zijn geweest.
I.v.m. de zonsondergang zullen de dieren rond 19:30 uur naar binnen worden gebracht.
Vanaf die tijd zullen we, gezien de geldende maatregelen en om groepsvorming te voorkomen, het programma gaan afsluiten zodat iedereen veilig het park kan verlaten!
Houd u dus aan de instructies en maatregelen zoals door GaiaZOO opgesteld.

Wij hebben weer een feestelijk én onvergetelijk programma in petto!
Uiteraard is onze ambassadrice én Voice Kids winnares Emma aanwezig, alle dieren op het gemak bekijken tot zonsondergang, speurtochten, geschminkt worden, in een politieauto zitten, een tombola met leuke prijzen.... dit willen jullie toch allemaal niet missen?!

De betrokken kinderartsen en onderzoekers lopen ook “in het wild” rond en vertellen graag over hun onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de kinderen.

LET OP!

  • I.v.m. COVID-19 wordt er gewerkt met 3 tijdsloten (16:30-17:00, 17:00-17:30 en 17:30-18:00), kom op tijd, houd u aan de maatregelen en geniet van alles!
  • Kinder onderzoekfonds Limburg geeft bij geen enkel evenement restitutie op tickets (klik hier  voor meer informatie) 
  • I.v.m. de zonsondergang zullen de dieren rond 19:30 uur naar binnen worden gebracht. Vanaf die tijd zullen we, gezien de geldende maatregelen en om groepsvorming te voorkomen, het programma gaan afsluiten zodat iedereen veilig het park kan verlaten! 
    Houd u dus aan de instructies en maatregelen zoals door GaiaZOO opgesteld.
Exclusief voor genodigden
Op safari met je dokter in GaiaZOO exclusief en uitsluitend voor genodigden
Sluit de enquête