Zaterdag 26 oktober 2019

Kiwanis Charity Night: TreeGees, BeeGees Tribute

Met enthousiasme en trots presenteert Kiwanis Meerssen Gloriëtte haar nieuwe evenement: TreeGees, BeeGees Tribute. De BeeGees behoren zonder twijfel tot de grootste fenomenen uit de geschiedenis van de popmuziek. De muziek van de BeeGees door een van de beste, zo niet de allerbeste tribute band: TreeGees. Maak je op voor een onvergetelijk concert, gevuld met alle indrukwekkende BeeGees hits. De TreeGees komen rechtstreeks vanuit Italië naar Maastricht voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. Ze raken de ziel van de BeeGees muziek waarmee ze hun publiek weten te hypnotiseren en terug te voeren naar de unieke sfeer van de seventies. Herbeleef de gouden BeeGees jaren en haal herinneringen op bij wereldhits van  ‘Massachusetts’ ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’, ‘More Than a Woman’, tot en met 'You win again'. Dit concert mag je absoluut niet missen!

Goede doel: de opbrengst van deze bijzonder avond gaat naar Kinderonderzoekfonds Limburg, naar nieuwe behandelingen, naar manieren om diagnoses sneller en eerder te kunnen stellen én naar betere zorg voor kinderen op de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+. 

Ticketverkoop: Kaarten kosten € 27,50 in de online voorverkoop, klik dan op deze link. Denkt u er over sponsor te worden van ons evenement? Dat kan! Onze sponsorpakketten vindt u bijgaand. Maatwerkpakketten zijn altijd mogelijk. Business to Business faciliteren wij door sponsors de mogelijkheid te bieden van een ‘walking dinner’ van 19.00u tot 20.45u op het balkon 1e verdieping grote zaal Muziekgieterij.

Meer info: TreeGees, BeeGees Tribute vindt zaterdag 26 oktober plaats in de Muziekgieterij, Boschstraat 7 in Maastricht. De zaal is vanaf 19.00u open met DJ Electric Eddy. Het concert begint om 21.00u. Daarna is een afterparty met DJ Electric Eddy.

 

                MEERSSEN-GLORIETTE