Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Gratis interactieve online workshops door Limburgse kunstenaar Luke Sky

15 mei 2020

In het verlengde van het project “de Wereld van Kunst en Kids”, die we helaas hebben moeten uitstellen vanwege de situatie omtrent het Corona virus, bieden wij gratis teken workshops aan. De online workshops zijn elke vrijdag om 16:00 live op onze Facebook pagina te zien! Een super leuke interactieve workshop om samen met je zusjes, broertjes, vriendjes, vriendinnetjes en/of je ouders te doen. De workshops zijn na afloop nog te zien via het YouTube kanaal van Kinder onderzoekfonds Limburg.

Kinder onderzoekfonds Limburg wil met deze workshop graag creativiteit en vrolijkheid stimuleren en verspreiden. We leven in een vreemde periode en iedereen wordt geraakt door de corona crisis. Met deze actie hopen we jullie vrolijk te maken door samen, maar toch op afstand, te tekenen. Na afloop van elke workshop kunnen de deelnemers hun tekening via een chat bericht naar de Facebookpagina sturen of naar ons e-mail adres (info@kinderonderzoekfondslimburg.nl). Deze worden op onze Facebookpagina en Instagram geplaatst en verstuurd naar zorghuizen.
Aan het einde van de reeks workshops wordt de mooiste tekening uitgekozen door Luke Sky en ontvangt de maker/maakster van deze tekening een mooie prijs. Er is nog een tweede manier om een speciale prijs te winnen. Iedereen met een Facebook account (jong of oud) kan Facebook vrienden uitnodigen die wellicht interesse zouden hebben in de workshops via de evenement pagina. De persoon die de meeste mensen heeft uitgenodigd ontvangt een gepersonaliseerd kunstwerk van de Limburgse kunstenaar Luke Sky. 

Sluit de enquête