Vrijdag 7 Juni 2019

4e GaiaZOO Safariavond!

Binnenkort hier de foto-impressie van een geweldige avond!

Exclusief de 400 Grote Flamingo's bezoekenExclusief de 400 Grote Flamingo's bezoeken Vrijdag 7 juni 2019 opent GaiaZOO exclusief en uitsluitend op uitnodiging om 17:00 uur haar deuren voor alle gezinnen die in 2018 betrokken zijn geweest bij de verpleegafdeling Kindergeneeskunde en/of Neonatologie van het Maastricht UMC+.

Wij hebben een feestelijk én onvergetelijk programma in petto. Wat denken jullie van: de 400 Grote flamingo's en alle andere dieren bekijken, speurtochten, geschminkt worden, in een politieauto zitten, optredens, op de foto met Willy Wasbeer, een tombola met leuke prijzen... dat willen jullie toch allemaal niet missen?
Om 21:00 uur sluiten we de deuren want dan is het ook de hoogste tijd voor alle dieren om te gaan slapen.

Let op!

De aankoop van de tickets geschiedt op eigen risico, er vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde tickets indien deelnemers, om welke reden dan ook, niet in staat blijken te zijn aan het evenement deel te nemen.
Van dit bedrag komt er een deel ten goede aan het medisch wetenschappelijk onderzoek in het Maastricht UMC+ waarvoor Kinderonderzoekfonds Limburg zich samen met haar ambassadeurs inzet. 
Zie ook:  https://www.kinderonderzoekfondslimburg.nl/geen-restitutie-op-tickets